Fest

Dags för fest? Vi ordnar er företagsfest! Kompletta festarrangemang till er firmafest, kickoff eller personalfest. Vi ordnar allt ifrån catering, dekor, festlokal till underhållning och DJ.

Höstfest

Vi ordar er kräfskiva eller oktoberfest med dekor och god mat.
Läs mer

Julfest

Julfest för ert företag med god julmat, underhållning stämningsfull dekor. Vi har allt för en lyckad julfest.

Jullfest för företag

Vi ordnar er julfest på ert kontor eller i en egen festlokal. Våra julfester ordnar vi i Stockholm, Göteborg eller i hela Sverige.Julfest är ett kul sätt att tillsamman med kollegor fira att året börjar närma sig sitt slut och att företag har fått framgångar.På en julfest kan det vara kul med aktiviteter och underhållning, Vi ordnar mysig dekor och god mat. Julbord eller annan mat om så önskas. Varje år ordnar vi julfest för massor av företag i Sverige och det har vi gjort sedan 2007.Swedish Event julfester är roliga och bra. Kontakta oss för förslag och tips på julfest.
Läs mer

Sommarfest

Sommarfest i Stockholm eller Göteborg eller där ni önskar. Vi fixar er sommarfest med god mat, grillning, roliga aktiviteter och härlig stämning.
Läs mer

Temafest

Vi ordnar er temafest med rolig dekor, aktiviteter, god mat och underhållning. Här hittar du förslag på roliga temafester för ert företag.
Läs mer

Underhållning

Vi har underhållning för alla tillfällen. Boka en glittrig showgrupp, ett ösigt coverband, en trollbindande magiker eller en skrattretande ståupp-komiker.
Läs mer