Drinkskola

Stockholm

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

50st
2h
00min

Lär dig blanda drinkar som en riktig bartender

Beskrivning

Drinkskola med kollegorna! Nu kan Du tillsammans med kolleger eller vänner lära Dig att själv blanda klassiska och moderna drinkar i Din egen bar! Dessutom får Du möjlighet att stifta bekantskap med nya smaker och smakkombinationer.

Under ledning av en kunnig barmästare får du lära dig historierna bakom legendariska cocktails och blanda dem själv, såväl som nya drinkar som just nu är populära ute på barerna.

Minns Du Tom Cruise i filmen ”Cocktail”? Du kan bli bättre! I vår drinkskola får Du lära Dig att svänga flaskor och shakers på ett sätt som kommer att imponera på vänner och gäster!

Så går vår drinkskola till

Ni kommer till vår lokal där ni får tillgång till en egen bar. Vår barmästare hälsar er välkomna och om ni är en stor grupp delas ni in i mindre lag.  Vi inleder med en introduktion där vi går igenom drinkens olika beståndsdelar och vilken utrustning som finns i baren. Vår barmästare blandar och förklarar de drinkar som ni ska göra.

Därefter är det dags att själva prova blanda dessa drinkar och ni får självklar dricka era egna drinkar.

Under två och en halv timme lär ni er att blanda tre olika drinkar från grunden.

Detta ingår

Bar i centralt läge
Barmästare
3 drinkar pp 4cl
All dryck och alla tillbehör

Paket

Restaurang

Kungsvalvet

Adress

Kungsholmen Stockholm

Exempelmeny

Mat och Dryck

Beskrivning

Drinkskolan genomförs i vår egen eventlokal på Kungsholmen i Stockholm. Här finns plats för 75 pers för middag. Vi har även fullständiga rättigheter.