Game Show

Stockholm

Minsta antal deltagare

6st

Högsta antal deltagare

76st
1h
30min

Ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen!

Beskrivning

Game Show! Ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen!

Fredagsmys i TV-soffan med underhållningsprogram och frågesporter är kul. Men har du någonsin funderat på att själv vara med? Nu kan du tillsammans med kollegorna delta i vår Game Show. Ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen!

Game Show i Stockholm

I den nybyggda studion i Gamla Stan hamnar ni mitt i en ert eget Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo.

Precis som Game Shows på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Här finns möjlighet att ta en drink, koppla av med sina kollegor och såklart: att ge allt för att vinna tävlingen.

Tävlingsmoment i Game Show

Det gäller för lagdeltagarna att komplettera varandra eftersom utmaningarna blandar kluriga uppgifter, fysiska utmaningar och snabbtänkthet. Utmaningar som bjuds på är bland annat:

– Röda tråden: På Studions skärmar visas bilder och filmer. Vilket lag kan först gissa den röda tråden?
– Traffic Jam: I Traffic Jam kommer ett utmanade bilkaos ställa lagen på prov. Här gäller det att samarbeta för att vinna
– Who is what, What is that?: På skärmarna visas blurrade bilder på saker, människor och djur som bit för bit träder fram. Vilket lag är snabbast på buzzerknapparna för att gissa rätt?.
– Segway Winter Olympic Show Down: I kvällens stora final tävlar lagen om slutsegern i Segway Winter Olympic.

Middag på Mårten Trotzig

Efter aktiviteten beger ni er till den närliggande och trendiga restaurangen Mårten Trotzig för att avnjuta en trerättersmiddag.

Menyförslag

Toast Skagen toppad med löjrom och citron
Grillad tournedos med gorgonzolasås, syltad lök, smörfrästa bönor samt ugnsrostad potatis
Ljummen chokladkaka med hallonsås samt vispad grädde

Paket

Restaurang

Mårten Trotzig

Adress

Gamla Stan, Stockholm

Beskrivning

Medeltida valv, klassisk svensk mat och utsikt över Sveriges smalaste gränd. Allt detta och mycket mer har restaurang Mårten Trotzig i Gamla Stan i Stockholm att erbjuda.