Game Show

Stockholm

Minsta antal deltagare

20st

Högsta antal deltagare

60st
1h
30min

Ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen!

Beskrivning

Game Show! Ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen!

Fredagsmys i TV-soffan med underhållningsprogram och frågesporter är kul. Men har du någonsin funderat på att själv vara med? Nu kan du tillsammans med kollegorna delta i vår Game Show. Ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen!

Game Show i Stockholm

I vår mysiga lokal på Kungsholmen i Stockholm hamnar ni mitt i en ert eget Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo.

Precis som Game Shows på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Här finns möjlighet att ta en drink, koppla av med sina kollegor och såklart: att ge allt för att vinna tävlingen.

Tävlingsmoment i Game Show

Det gäller för lagdeltagarna att komplettera varandra eftersom utmaningarna blandar kluriga uppgifter, fysiska utmaningar och snabbtänkthet. Utmaningar som bjuds på är bland annat:

Knock Out
En fråga, många svar. Här gäller det att ni kommer överens om det smartaste svaret inom laget. Vad tror ni de andra lagen kan? Svarar ni fel – åker ni ut!

Vem där?
I ett stressande tempo får ni ledtrådar i form av bilder, text och musik under stämningsfulla filmklipp.
Vem är den kända personen vi söker?

Duellen
Blixtsnabba reaktioner och fullt fokus krävs i denna nervkittlande utmaning. Hinner ni före er motståndare när rätt färg lyser?

Middag på Kungsvalvet

På Kungsvalvet har ni alltid exklusivitet och efter aktiviteten avnjuter ni en delikat buffe-middag. Kungsvalvet har fullständiga rättigheter.

Paket

Restaurang

Kungsvalvet

Adress

Kungsholmen

Beskrivning

Kungsvalvet är en konferens- och festlokal på Kungsholmen i Stockholm. Här finns fullständig bar, roliga aktiviteter och god mat.