Mission Impossible

Hela Sverige

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

500st
1h
30min

Via ett kodat meddelande får ni instruktionerna för ert nästa uppdrag.

Beskrivning

Mission Impossible är en kul och teambuildande aktivitet där ni genom ett kodat meddelande får ni instruktionerna för ert nästa uppdrag.

Med den tilldelade utrustningen ger ni er ut på en spännande jakt där mod, intelligens och kommer att sättas på prov och där varje sekund räknas. Under 60 minuter ska lagen hinna lösa så många uppgifter som möjligt.

Efter ca 60 minuter samlas lagen igen för att lösa slutövningen. Det lag som snabbast klarar slutövningen är det vinnande laget. Mission Impossible gör sig bäst i stadsmiljö men går att genomföra var som helst.

Mission Impossible

Vi börjar med en lagindelning och kort information om spelets upplägg. Därefter får ni ett kodat meddelande och annan nödvändig utrustning. Varje lag löser det kodade meddelandet för att få fram dagens uppdrag. Nu vet ni vad ni ska göra, hur lång tid ni har på er och var ni ska befinna er när tiden är ute.

Ni beger er ut i city för att leta upp de angiva platserna. På varje plats väntar en utmaning som kan lösas kunskap, färdighet eller logiskt tänkande. Det gäller att hinna så många som möjligt under angiven tid.

Utmaningar

Utmaningarna i Mission Impossible bygger på

  • Kunskap
  • Logisk tänkande
  • Färdigheter
  • Knäcka koder
  • Gömda hemligheter

Final

När alla lag har tagit sig till slutdestination väntar ett slutgiltigt test. Med hjälp av den insamlade information och samarbete under tidspress kan ni lösa slutövning. Det lag som först klarar detta vinner.

Vi avslutar med att gå igenom uppgifterna och utmaningarna och utdelning av medaljer.

Detta ingår

Aktivitet: Mission Impossible med guide
Pris till det vinnande laget
Nödvändig utrustning

Tillval

Fördrink
Trerättersmiddag
2 glas vin eller öl
DJ och Disco
Underhållning
Busstransport
Inbjudningskort
Lagtröjor