RIB-båt i skärgården

Strandvägen
Göteborg
Malmö
Stockholm

Minsta antal deltagare

8st

Högsta antal deltagare

60st
1h
30min

Upplev ett unikt äventyr med med våra snabba RIB-båtar i skärgården

Beskrivning

RIB-båt i skärgården är en häftig aktivitet för kickoff eller konferens. Upplev ett unikt äventyr med med våra snabba båtar i skärgården

För er kickoff
Inled er kickoff med att åka RIB-båt. Upplev ett unikt äventyr med med våra snabba båtar i skärgården. Efter en fartfylld tur avslutar vi på en mysig skärgårdskrog.

Resan börjar i city
Vi utgår från centralt i innan båtturen och får alla passagerare en grundlig säkerhetsgenomgång och utrustas med flytväst, varm och vindtät flytoverall, glasögon och goggles, varm mössa och varma handskar.

Samtliga passagerare som åker RIB-båt är dessutom försäkrade mot personskada och förlust av personlig egendom.

Full fart över vågorna
Efter ombordstigning glider ni sakta ut genom skärgården förbi kobbar och skär. När ni kommer ut på öppet vatten råder fri fart. RIB-båten är utrustad med 1000 hästkrafter och kommer upp över 40 knop utan problem. Ni hoppar över vågor och känner fartvinden i ansiktet. Det pirrar i magen vid de skarpa svängarna.

Angör skärgårdskrog
En efter en stund når ni ert mål. En mysig och genuin skärgårdskrog. Ni kliver av båten och får något varmt att dricka. Sedan avnjuter ni en underbar trerättersmiddag.

Detta ingår
Säkerhetsgenomgång
Flytväst, overall, glasögon
RIB-tur ca 1 timme

Tillval
Middag
Dryckespaket
Sälsafari

Paket

Restaurang

Bockholmen

Adress

Stockholm

Exempelmeny

SOTAD KALVROSTBIFF, ÅNGAD FJÄLLRÖDING, CHOKLAD & CITRUS

Beskrivning

Som avslutning på RIB-turen besöker ni en Stockholms bästa skärgårdskrogar under ledning av Mattias Pihlblad, dubbel OS-vinnare i matlagning.