Digitalt

Digital tjänster för ert företag. I vår studio erbjuder vi produktion av webinar, podd, video och foto. Vi kan även komma till ert kontor eller konferensanläggning för digital produktion. Vi hjäper er med er digitala kommunikation.

Digitala tjänster

Att träffas och ha kul via digitala event har exploderat och det finns mängder med olika aktiviteter för er som vill göra event och möten online. Vi på Swedish Event erbjuder allt ifrån motiverande teambuilding aktiviteter online till olika typer av digitala lösningar som föreläsning på länk, streaming, inspelningar, virtuell mässa, hybridevent eller liknande. Hybrid Event Hybridevent är ett bar alternativ där ni kombinerar deltagare på distans med ett fysiskt möte. Exempelvis är 15 personer på plats i en studio som sänder för ytterligare 500 personer som deltar på distans.
  • Digitala tjänster
  • Green screen studio
  • Streaming Studio
  • Digital teambuilding
  • Digitala aktiviteter
  • Digital kickoff
Under ett digitalt event är innehåll viktigt för att få deltagarna att behålla intresset. En eventplattform, såsom Zoom, Teams eller Youtube kan vara till stor hjälp att aktivera deltagarna så de kan interagera och känna gemenskap genom att chatta med andra deltagare, ställa frågor, ladda ner innehåll mm. Ett digitalt event behöver fungerande och pålitlig teknik. Var förberedd och se till att ni har tid tillsammans med teknikern innan sändning för alla förberedelser. Här hittar du flera färdiga förslag för digitala event och aktiviteter för företag i hela Sverige och världen. Vi på Swedish Event har stor erfarenhet av alla typer av evenemang och hjälper gärna till att hitta lösningar som passar för just ert företag.