A Sparkling Christmas

Kungsholmen
Stockholm

Minsta antal deltagare

30st

Högsta antal deltagare

70st
5h
min

Vem vill inte ha en glamourös och glittrig julfest?

Beskrivning

Välkommen till A Sparkling Christmas

Vårt populära koncept A Sparkling Christmas fortsätter. Efter förra årets succé utökar vi nu till fler kvällar under december.

Vi vill erbjuda en glittrig och glamorös julfest, med mycket musik, underhållning och dans. Detta är en julfest att minnas!

Central festvåning i Stockholm

Vi har reserverat en festvåning i bästa läge i centrala Stockholm. Ni är själva i denna lokal och delar inte med några andra företag. Detta gör festen mer personlig och anpassad just för ert företag.

Gå röda mattan

När ni anländer till festvåningen, välkomnas ni av en röd matta i bästa Hollywood-stil. Allt för att den rätta känsla ska infinna sig.

Bubbel till fördrink

Väl inne i den unika festvåningen, bjuds ni på ett glas bubbel och minglar med era kollegor under trevliga former. Vi serverar en liten aptitretare och redan här märker ni av vad som kommer att hända under kvällen.

Julinspirerad middagsbuffé

Matsalen är uppdukat för er och ni tar för er av vår julinspirerad middagsbuffé. Öl,snaps, vin och alkoholfria drycker serveras givetvis.

Underhållning med stil

Mitt under middagen bryts ni plötsligt av vår skräddarsydda underhållning. Våra duktiga artister går runt bland borden och framför utvalda låtar under ytterst personliga former. Bli inte rädd om du plötsligt har en charmig sångerska bakom ryggen.

Bar med goda drinkar

Efter middagen står vår bartender till förfogande och serverar god dryck under hela kvällen.

Fullt ös på dansgolvet

Volymen höjs och dansgolvet fylls av festglada kollegor. Passa på att ta en svängom och fira att året snart är till ända.