Award Prisutdelning

Hela Sverige

Minsta antal deltagare

st

Högsta antal deltagare

st
h
min

Uppmärksamma medarbetarna med en festlig Award Prisutdelning

Beskrivning

 

Award

Är ni i färd med att ordna en award prisutdelning för att uppmärksamma medarbetare under det gångna året? Vi hjälper er med koncept och inramning.

Dekor

För att få en festlig inramning på er prisutdelning hjälper vi er med dekoren. Kanske en röd matta ska välkomna alla gäster vid ankomst. En röd matta i entrén får gästen att känna sig extra välkommen och viktig. I middagssalen kan vi skapa en exklusiv känsla med ballonger och färgat ljus. Till exempel kan vi använda lysande LED-ballonger för en extra festlig stämnning.

Fotovägg

Ett kul inslag kan vara en fotovägg där en fotograf tar bilder av gästerna när de anländer till award prisutdelningen. Dels ger det en extra VIP-känsla och dels får ni massa bra bilder att spara från eventet.

Scen

Vi dekorerar scenen utifrån ert företags profil med balllonger i företaget färger. En jätte-logga kan pryda scenen som ökar vi-känslan för eventet. Möbler och blommor är också viktiga detaljer för att det ska bli komplett. Vi prisutdelningen ordar vi med fanfarer och konfetti för pristagarna ska få extra stor uppmärksamhet.

Dansgolv och DJ

Efter prisutdelning ska det givetvis vara stor fest och dansgpolv och Dj tar kvällen vidare. Vi bistår med teknik, DJ och annan underhållning. Här kan vi även rama in kvällen efter önskat tema.