Curling och Julbord

Göteborg
Stockholm

Minsta antal deltagare

8st

Högsta antal deltagare

100st
2h
00min

Curling och julbord. Lätt att lära men svårt att bemästra. Curling med instruktör och avslutning med julbord på Östergårds lada.

Beskrivning

Curling är en speciell sport som passar bra som aktivitet på företagets kickoff eller konferens. En professionell instruktör ger er historia, regler och teknink kring spelet. Efter en träningsomgång börjar matchen.

Curling med instruktör

Spelet går ut på att man stöter curling stenar över is. Man ska komma nära målet eller boet som det kallas på curlingspråk. Två lag tävlar i varje omgång och man kan styra stenen genom att vrida stenen lite vid släpp-ögonblicket. Stenen curlar då in mot boet. Man kan stöta bort det lagets stenar för att vinna tävlingen.

En person i lagen stöter stenen och de övriga använder borstar för att göra is mer slät. Då kan stenen glida längre.

Inledning med teori

Curling-aktiviteten inleds med en teorigenomgång där regler och historia gås igenom. Om ni önskar kan vi servera dryck och snacks under genomgången.

Avsluta med julbord

När det vinnande laget har korats tar ni en kort promenad på ca 8 min till Östergårds Lada som har anor från 1800-talet. På Östergårds får ni avnjuta ett härligt julbord där kärleken till maten och service från hjärtat står i fokus. Restaurangens kreativa kockar jobbar mycket med smakkombinatoner, textur och närodlat för att varje gäst ska överraskas och beröras.

Detta ingår

Curling med professionell ledare som ger historik och guidar under spelet
Julbord
Eventprojektledare

Tillval

Dryckespaket
Busstransport