Drinkskola

Stockholm

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

50st
1h
30min

Lär dig blanda drinkar som en riktig bartender

Beskrivning

Drinkskola med kollegorna! Nu kan du tillsammans med kolleger eller vänner lära dig att själv blanda klassiska och moderna drinkar. Dessutom får du möjlighet att stifta bekantskap med nya smaker och smakkombinationer.

Under ledning av en kunnig barmästare får du lära dig historierna bakom legendariska cocktails såväl som nya drinkar som just nu är populära ute på barerna.

Minns du Tom Cruise i filmen ”Cocktail”? Du kan bli bättre! I vår drinkskola får du lära dig blanda drinkar på ett sätt som kommer att imponera på vänner och gäster!

Så går vår drinkskola till

Ni kommer till vår lokal där vi har dukat upp för er drinkskola. Vår barmästare hälsar er välkomna och om ni är en stor grupp delas ni in i mindre lag.  Vi inleder med en introduktion där vi går igenom drinkens olika beståndsdelar och vilken utrustning som finns i baren. Vår barmästare blandar och förklarar de drinkar som ni ska göra.

Därefter är det dags att själva prova blanda dessa drinkar och ni får självklar dricka era egna drinkar.

Under en och en halv timme lär ni er att blanda tre olika drinkar från grunden.

Detta ingår i drinkskolan

Lokal i centralt läge
Värd
1 glas bubbel vid ankomst
Barmästare
3 drinkar pp 4cl
All dryck och alla tillbehör

Paket

Restaurang

Kungsvalvet

Adress

Kungsholmen Stockholm

Exempelmeny

Mat och Dryck

Beskrivning

Drinkskolan genomförs i vår egen eventlokal på Kungsholmen i Stockholm. Här finns plats för 75 pers för middag. Vi har även fullständiga rättigheter.