Gotland

Gotland

Minsta antal deltagare

20st

Högsta antal deltagare

500st
h
min

Gotland är en perfekt desitnation för er konferens och endast 45 minuter med flyg från Bromma flygplats

Beskrivning

Gotland – perfekt för er konferens eller kickoff

Stora Gåsemora Gård
Att mötas på Fårö på Gotland är något alldeles speciellt och Stora Gåsemora ligger på en av de vackraste platserna på Fårö med en vidunderlig utsikt över havet. Fårö är en 35 km lång ö med speciell miljö och natur.Här finns unika stränder, klapperstensstränder och långa raukområden. Ni har hela anläggningen för er själva. Efter att ni checkat in i era rum på Gåsemora så är det dags för Gutnisk tävlingshistoria.

Gutnisk 5-kamp – Gotländsk tävlingskultur

Gotland erbjuder en mix av populära aktiviteter som tillfredställer både den kulturellt intresserade och den tävlingssugna deltagaren. Vi börjar med en kort uppvisning av de Gutniska Lekarna samtidigt som man får en inblick i dess historia. Självklart får man prova några av de gotländska tävlingsgrenarna.Här finns grenar som exempelvis ”Spark bläistre” och ”Stenvarpe”. Efter en kort paus fortsätter vi med tävlingen. Vi delar in gruppen i 4 lag och ordnar sedan en 5-kamp som innehåller ett inslag från de Gotländska lekarna (varpa) och andra roliga, kluriga och underhållande samarbetsövningar så som Bulhuset, Gotlandsorden mm. Har vi tur så bjuds det på ”Dricke” (Gotländsk hembryggd öl) innan tävlingarna startar som brukligt är.

Badtunna
Njut av utav både bastu och badtunna på Fårö med sina vidsträckta stränder och bara sitta och njuta utav lugnet, värmen och gemenskapen med vännerna.På gåsemora bjuds det på den tre rätters middag i långhuset eller restaurangen. Under middagen blir det prisutdelning till eftermiddagens vinnare i den Gutniska 5-kampen.

Medeltida Gästabud – i Frimis källare
Välkomna till medeltidskrogen Bistra Haren. Här kommer det att serveras både mat och dryck.Slå dig ner vid en av träbänkarna i källarvalvet från 1200-talet. Redan 100 år innan Waldemar Atterdag brandskattade Wisby var den här källaren i bruk.Känn historiens vingslag svepa genom rummet och få stearinljusens lågor att flämta. Njut av mat och dryck som serveras av tidsenligt klädda kökspojkar och pigor.Lugnet bryts av gycklare som roar gästerna med musik och allehanda upptåg.