Grillfest i parken

Stockholm

Minsta antal deltagare

40st

Högsta antal deltagare

800st
5h
00min

Grillfest i parken med eget partytält, grillkock, musik och roliga lekar

Beskrivning

Vi fixar er grillfest

Här fixar vi festen åt er. Vi ställer upp tält, bord, stolar. Sätter upp belysning, högtalare och lägger dukar på borden. Allt för att du ska få en perfekt grillfest med vänner och kollegor. Börja med en rolig aktivitet som passar alla åldrar, för att sedan sätta er ner för att avnjuta en härlig grillbuffé.

När ni anländer till festplatsen är grillarna redan tända och en ljuvlig doft sprider sig. Med en kall öl i handen minglar ni eller provar någon av det roliga aktiviteterna som finns. Vi ordnar med kubb, varpa, krocket om ni önskar. Vi han även fixa en spännande femkamp där ett vinnande lag kammar hem fina guldmedaljer.

Var kan man vara?

Ni kan välja på Haga Parken, Djurgårdsbrunn, Sjöhistoriska, Biskopsudden och Stora skuggan. Det finns även en del trevliga slottsparker i närförort som är möjliga att boka.

Vi har tillstånd att grilla i Stockholms parker, trots att det normalt råder grillförbud. Vi har fullständiga rättigheter för vin, öl och sprit. Vilket ger möjlighet för dina gäster att förtära alkohol på våra grillfester.

Kvällen fortsätter med musik

Mot kvällen tänder vi ljusorglar och lasrar. Vi startar rökmaskinen, höjer volymen och vår DJ sätter fart på festen.


Menyförslag för er grillfest

Entrecote, lammkorv, halloumi med ostgratinerad potatisgratäng, bearnaisesås och salsasås. En härlig sallad på bladspenat, ruccola, rödlök, tomat, gurka och fetaost. Nybakat granrustik surdegsbröd med smör och ost.

Detta ingår i grillfest

Hyra del i park, vi ordnar alla tillstånd
Tält
Bord
Stolar
Bestick/glas/tallrikar
Belysning
Högtalare
El värmare
Sophantering
Grillbuffé
1 glas mousserande,
3 glas öl/vin

Tillval

Femkamp
Sällskapsspel
DJ, discoljus och rökmaskin