Guidad fisketur

Göteborg
Malmö
Stockholm

Minsta antal deltagare

4st

Högsta antal deltagare

100st
4h
30min

Att fiska är en komplett naturupplevelse

Beskrivning

Ta med personal, kunder, samarbetspartner på en guidad fisketur i Skärgården. Att fiska med företaget har vi under årens lopp sett vara otroligt relationsskapande och uppskattat. Alla kan vara med och tycker det är en mycket rolig och härlig aktivitet. Man behöver inte vara ”fiskenörd” för att uppskatta att vara ute på sjön med oss. Fiskearrangemangen kan vara upp till 100 personer och är gruppen större kombinerar vi fisket men någon annan aktivitet i våra kombo-aktiviteter.

Tack vare att fisket är relationsskapande passar det perfekt för ”teambildning”. En guidad fisketur kan lätt ingå in i en konferens, antingen i city eller ute i skärgården och fiskeplatserna är inte långt borta.

Många tycker det är en perfekt aktivitet att ta ut sina kunder på. Vad kan vara bättre än en spännande naturupplevelse med och avslutande middag på en klipphäll eller på en mysig skärgårdskrog.

Hur går en guidad fisketur till?

Att fiska är en komplett naturupplevelse. Vi vill ge våra gäster en upplevelse som lever vidare, att ni ska få lära er lite mer om fisken och vad för metoder och utrustning som fungerar under olika omständigheter. Vi lägger det helt på er nivå och vi ser till att ni får den rätta utrustningen.

Fiska är också en aktivitet som passar alla oavsett förutsättning. Inom vår verksamhet kan vi även ta hand om personer med en funktionsnedsättning som t.ex att man är rullstolsburen.

De flesta har även någon slags relation till fisket och fiske är i dag världens största hobby. Bara i Sverige har vi näst intill 2 miljoner utövare.

Våra förberedelser börjar redan innan vi sticker ut. Vi går alltid igenom förkunskaper och önskemål, en bra förberedelse gagnar för en härlig dag på sjön.

Våra mycket kunniga och erfarna guider kommer vara med er hela dagen ombord och de kommer ta er till de bästa fiskeplatserna. Vi börjar dagen med genomgång och sedan bär det av. Lite beroende på väder och vind väljer vi plats för dagen.

Vad fiskas och vilken metod?

Årstiden och hur kallt det är i vattnet är det som till största del styr vad som fiskas. Generellt fiskar vi gädda, abborre och gös under den varmare perioden och havsöring och gädda under den kallare. Metoder är spinn- och flugfiske.

Vi har all tänkbar utrusning med oss så du behöver bara se till att du är bekvämt klädd och bra om fötterna, under den kallare delen av året är det viktigt att ha varmt om fötterna. Du får flytvästar och om det för säsongen behövs även flytoverall.

Fika ombord

Ombord finns alltid en riklig picknick-korg med kalla och varma drycker, fikabröd och lite tilltugg. Möjlighet för trevlig lunch ombord finns alltid eller så väljs en trevlig matplats utifrån väder och vind just den dagen.

Vi ser framemot att ta hand om er för att uppleva fiske och skärgård och ge oss ut på ett spännande äventyr tillsammans!

Paket

Restaurang

Villa HelleBo

Adress

Hästholmen

Exempelmeny

Genuin skärgårdsmeny

Beskrivning

Villa HelleBo beläget på Hästholmen är en gammal grosshandlarbostad från 1904 som av många genom åren kallats för Skärgårdens pärla och ligger otroligt vackert med en praktfull utsikt över Vaxholms fjärden och Kastellet.