Hågelbyparken

Stockholm

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

120st
h
min

I Hågelbyparken strax söder om Stockholm möts vacker herrgårdspark med gemytlig folkparkskänsla för sommarfester, event och dagskonferens.

Beskrivning

I Hågelbyparken möts historisk innovation och nutidens folkpark i vacker herrgårdsmiljö. Den unika parken är en inspirerande och avkopplande plats för er konferens. Wärdshuset LM lagar utsökt mat från grunden med fina råvaror. För sommarfester och större event är dansbanan som skyddas av segeldukstak den perfekta platsen. Upptäck Hågelbyparken, en pärla endast 25 minuter från Stockholm city.

Fest & Event

För sommarfester och större event är dansbanan den perfekta platsen för er. Inbäddad i parkens grönska och äkta folkparkskänsla ger en mysig och unik atmosfär. Med scen och segeldukstak ryms stora sällskap både sittandes och ståendes. Dessutom finns stora gräsytor i parken som också kan nyttjas för event.

Dagskonferens

Vi erbjuder rum för stora och små möten. Våra konferenslokaler rymmer allt från 2 personer upp till 120 personer. Maten serveras i vackra Wärdshuset LM som nyligen renoverats i modern stil. Köket erbjuder vällagad mat ifrån det klassiska köket med en modern tvist. Allt lagat med bra råvaror och ett gott handlag.

Vi vill inte bara ge våra konferensgäster möjlighet att mötas utan även att utvecklas och ha roligt tillsammans. Vi erbjuder inspirerande och utvecklande utbildningar och föreläsningar som stärker ert team. Dessutom kan vi arrangera sociala aktiviteter som 5-kamp i klassiska folkparkslekar, boule, kubb och annat kul som kompletterar er dag.

Konferenspaket

Heldag (vardagar kl. 8-17)
Kaffe, thé, smoothies, smörgåsbuffé och juice
Lunch på Wärdshuset LM med varmrätt, sallad och bröd och godis till kaffet
Kaffe, Thé, energishot, småkakor och mjukkaka
Fruktfat

Förmiddag (vardagar kl. 8–12)
Kaffe, thé, smoothies, smörgåsbuffé och juice
Lunch på Wärdshuset LM med varmrätt, sallad och bröd och godis till kaffet
Fruktfat
Eftermiddag (vardagar kl. 13–17)
Lunch på Wärdshuset LM med varmrätt, sallad och bröd och godis till kaffet
Kaffe, Thé, energishot, småkakor och mjukkaka
Fruktfat