Hypnosshow

Hela Sverige

Minsta antal deltagare

20st

Högsta antal deltagare

200st
1h
00min

Boka en hynositör till ert nästa event!

Beskrivning

Vill du att dina gäster ska känna WOW? Hypnotisören Erik Olkiewicz hyllas av företag och eventarrangörer som kallar hans hypnosshow ”hysteriskt rolig”, ”inspirerande” och ”ett minne för livet för hela publiken”.

Så om du har i uppdrag att välja föreläsare eller underhållare till en kickoff eller ett annat företagsevent, boka Erik i dag!

Boka hypnosshow till ert event

Du vill att er kickoff, konferens eller företagsfest ska bli superlyckad. Du vill ha en underhållare eller föreläsare som engagerar hela gruppen. Du vill att dina gäster ska skratta så att de nästan faller av stolen. Du vill också att de ska lära sig något som de har användning för i jobbet.

Du vill ha något som ökar sammanhållningen och är som teambuilding. Du vill att gästerna ska lämna företagseventet eller kickoffen med ett leende på läpparna och med en bra känsla i magen och känna WOW. Du vill med andra ord anlita ett proffs.

Erik Olkiewicz!

Erik Olkiewicz hypnosshow är en oförglömlig upplevelse fylld av skratt och glädje där du och dina gäster kan se showen – eller själva bli showens stjärnor. Hypnosshowen förvandlar ett vanligt företagsevent till en häftig upplevelse för samtliga inblandade. En hypnosshow blir företagseventets stora snackis.

Efter hypnosshowen har du ett rum fullt av glada, motiverade, inspirerade och avspända gäster som är redo att ta sig an världen med förnyad energi. När dina gäster återvänder till jobbet efter kickoffen eller konferensen har Erik Olkiewicz laddat deras må bra-konto och de har konkreta verktyg som hjälper dem att nå sina mål för de har upplevt bästa underhållningen.

Erik kan underhålla på er kickoff

Erik Olkiewicz är föreläsare, peak performance-expert och hypnotisör, utbildad i London, Las Vegas och Stockholm. Han har anlitats av företag som ICA, Nordea, och 7-Eleven. Eftersom Erik är expert på hypnos, och även undervisar i hypnos, blir han blir ofta intervjuad i TV, radio och tidningar.