Julbordskryssning

Göteborg
Stockholm

Minsta antal deltagare

20st

Högsta antal deltagare

200st
4h
min

Njut av skärgården i vinterskrud

På våra ombonade och juldekorerade fartyg njuter ni av välkomponerade julbord, ombordlagade av våra engagerade krögare.

Beskrivning

Upplev skärgården i vacker vinterskrud på vår populära julbordskryssning. På våra ombonade och juldekorerade fartyg njuter ni av våra välkomponerade julbord, ombordlagade av våra engagerade krögare.

Julbordskryssning i skärgården

Ni samlas vid kajen och kliver ombord på en av våra klassiska skärgårdsbåtar. Ni blir genast serverade varmglögg och pepparkakor och njuter av Stockholm vackra inlopp medan fartyget stävar ut mot Skärgården.

Ni sätter till bords och vi serverar er dryck varpå det är dags att ta för sig av det dignande julbordet.

Välsmakande julbord

Det här är kryssningen för er som vill avnjuta julmaten i härligt exklusiv miljö. I matsalen dukar vi upp alla julens favoriter som du njuter av medan båten sakta kryssar genom vinterskärgården.

På buffén hittar du traditionella rätter som inlagd sill, gravad lax, julvört, prinskorv, julskinka och allt annat som hör till. Men krögare Peter bjuder även på egna specialiteter: citrussill, chevice på blandade skaldjur, fläskterrin, rensteksröra med pepparrot i tunnbröd, BBQ-ribs och spanska lammbifar. Peter fuskar inte med några detaljer i köket, till och med laxen är rökt ombord!

Dessertbordet är en fröjd för både öga och gom, här finns läckerheter som Tiramisú, Ris à la Malta, Rocky Road, struvor och mycket, mycket mer.