Mission Impossible – Digital Edition

Online

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

250st
h
min

Klurig teambuilding till ert digitala event

Beskrivning

  Agenter: Vi har ett allvarligt problem! Den galne Dr. Enazni har planterat en kapsel med nervgift i ett kassaskåp och ni måste hjälpa oss att knäcka koden för att inte katastrofen ska vara ett faktum. Men hur får vi ens upp mappen innehållande all nödvändig utrustning?!

Klurig digital teambuilding

Digital teambuilding är ett sätt att göra ert team starkare. Boka in denna kluriga aktivitet till ert digital event eller möte. Vi kopplar upp oss och vår proffsiga aktivitetsledare genomför aktiviteten helt digitalt.

Den galne vetenskapsmannen Dr. Enazni vill förgöra mänskligheten genom att släppa ut ett dödligt gift. Klara uppdraget och rädda jorden från undergång.

Via ett kodat meddelande får ni instruktionerna för ert uppdrag. Med det tilldelade materialet ger ni er ut på en spännande jakt där uppmärksamhet, problemlösning och samarbetsförmåga kommer att sättas på prov och där varje sekund räknas. Under en timme ska lagen hinna lösa så många uppgifter som möjligt.

Efter ca 60 minuter samlas vi för att lösa slutuppgiften. Det lag som lyckas knäcka koden till kassaskåpet har räddat mänskligheten från utrotning och blir det vinnande laget.

Mission Impossible är en kul och teambuildande digital aktivitet där ni genom ett kodat meddelande får ni instruktionerna för ert nästa uppdrag.

Mission Impossible

I den digitala teambuilding börjar vi med en lagindelning och kort information om spelets upplägg. Därefter får ni ett kodat meddelande och annan nödvändig information. Varje lag löser det kodade meddelandet för att få fram dagens uppdrag. Nu vet ni vad ni ska göra ovh hur lång tid ni har på er.och

Ni arbetar i er grupp tar er de utmaningar som kan lösas kunskap, klurighet eller logiskt tänkande. Det gäller att hinna så många som möjligt under angiven tid.

Utmaningar

Utmaningarna i Mission Impossible bygger på

  • Kunskap
  • Logisk tänkande
  • Färdigheter
  • Knäcka koder
  • Gömda hemligheter

Final

Efter ca 45 min återgår alla lag till det stora mötet och där kommer ytterligare en utmaning att delas ut. Det lag som snabbast löser det sista uppdraget vinner tävlingen.