Mission Impossible

Hela Sverige

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

500st
1h
30min

Stoppa Dr. Enazni och rädda jorden från undergång…

Beskrivning

  Agenter: Vi har ett allvarligt problem! Den galne Dr. Enazni har planterat en kapsel med nervgift i ett kassaskåp och ni måste hjälpa oss att knäcka koden för att inte katastrofen ska vara ett faktum. Men hur får vi ens upp mappen innehållande all nödvändig utrustning?!

Den galne vetenskapsmannen Dr. Enazni vill förgöra mänskligheten genom att släppa ut ett dödligt gift. Klara uppdraget och rädda jorden från undergång.

Via ett kodat meddelande får ni instruktionerna för ert uppdrag. Med det tilldelade materialet ger ni er ut på en spännande jakt där uppmärksamhet, problemlösning och samarbetsförmåga kommer att sättas på prov och där varje sekund räknas. Under en timme ska lagen hinna lösa så många uppgifter som möjligt.

Efter ca 60 minuter samlas vi för att lösa slutuppgiften. Det lag som lyckas knäcka koden till kassaskåpet har räddat mänskligheten från utrotning och blir det vinnande laget.

Mission Impossible är inspirerad av ”Escape Rooms” och har en mystisk karaktär. Den gör sig bäst i stadsmiljö eller i området kring en konferensanläggning, men går att genomföra var som helst.

Mission Impossible är en kul och teambuildande aktivitet där ni genom ett kodat meddelande får ni instruktionerna för ert nästa uppdrag.

Mission Impossible

Vi börjar med en lagindelning och kort information om spelets upplägg. Därefter får ni ett kodat meddelande och annan nödvändig utrustning. Varje lag löser det kodade meddelandet för att få fram dagens uppdrag. Nu vet ni vad ni ska göra, hur lång tid ni har på er och var ni ska befinna er när tiden är ute.

Ni beger er ut i city för att leta upp de angiva platserna. På varje plats väntar en utmaning som kan lösas kunskap, färdighet eller logiskt tänkande. Det gäller att hinna så många som möjligt under angiven tid.

Kan göras inomhus

Om ni vill så genomför vi aktiviteten inomhus.

Utmaningar

Utmaningarna i Mission Impossible bygger på

  • Kunskap
  • Logisk tänkande
  • Färdigheter
  • Knäcka koder
  • Gömda hemligheter

Final

När alla lag har tagit sig till slutdestination väntar ett slutgiltigt test. Med hjälp av den insamlade information och samarbete under tidspress kan ni lösa slutövning. Det lag som först klarar detta vinner.

Vi avslutar med att gå igenom uppgifterna och utmaningarna och utdelning av medaljer.

Detta ingår

Aktivitet: Mission Impossible med guide
Pris till det vinnande laget
Nödvändig utrustning

Tillval

Fördrink
Trerättersmiddag
2 glas vin eller öl
DJ och Disco
Underhållning
Busstransport
Inbjudningskort
Lagtröjor