Operaterrassen – Fest- & möteslokal

Stockholm

Minsta antal deltagare

40st

Högsta antal deltagare

300st
h
min

Boka er fest på Operaterrassen med utsikt över strömmen och kungliga slottet

Beskrivning

Boka fest på Operaterrassen

Två trappor upp från Operakällarens stora entré ligger Operaterrassen. Med magnifik utsikt över Slottet, Riksdagshuset och Stockholms ström kan vi, tack vare ett flertal skjutväggar och en steglös scen, med stor flexibilitet arrangera konferenser, luncher och middagar för 40–300 personer.

Fest och möten för 300 personer

Kombinerat med intilliggande Operans “Rotundan” finns möjlighet att anordna större informationsmöten för 300 personer i parkettsittning med lunch eller middag på Operaterrassen, eller vice versa.

Företagsevent på Operaterrassen

Planerar ni konferens, kick off, team-building eller annan företagsaktivitet finns alla möjligheter för ett minnesvärt event hos oss på Operakällaren.

På Operakällaren har vi lokaler för alla typer av event. Bjud in kollegorna på en whiskey- eller vinprovning i anrika Nobiskällaren, eller varför inte ställa till med årets kräftskiva på Operaterrassen med utsikt över Stockholms Slott. Oavsett vad ditt företag har för önskemål finns vi på Operakällaren här för dig med skräddarsydda lösningar utöver det vanliga.

Panoramautsikt

Operakällarens stora och flexibla festvåning Operaterrassen ligger två trappor upp från stora entrén och lämpar sig utmärkt för företagsevent. Utsikten från panoramafönstren är magnifik, med vy över Kungliga slottet, Riksdagshuset och Stock­holms ström, där varje årstid har sin speciella charm. På Operater­rassen är möjligheterna oändliga. Tack vare eleganta skjutväggar kan lokalen anpassas efter storleken på sällskapet. Här anordnar vi allt från frukostmöten, konferenser, luncher, utställningar, till stora galamiddagar och bröllop. I anslutning till Operaterrassen ligger Rotundan, en stor rund lokal med 6 meter i takhöjd.

I Rotundan kan vi ta emot konferenser upp till 300 deltagare och arrangera mottagningar för upp till 400 gäster och tillsammans med Operaterrassen kan vi husera upp till 800 gäster samtidigt – en oslagbar kombination.

Här har såväl stora företagspresentationer som modevisningar och exklusiva banketter med dignande bufféer och scenuppträdanden gått av stapeln. Operakällarens salonger ligger på Entresolvåningen, en trappa upp från matsalen. Här finns tre vackra och välkomnande rum i olika storlekar som passar utmärkt till styrelsemöten, luncher och middagsbjudningar, för ca 30 gäster i en separat matsal eller 68 sittande gäster i hela våningen.

Menyexempel

Halstrad färsk anklever med brässerad endive, hasselnötskräm samt anksås smaksatt med apelsin
Smörbakad skreitorsk med rostad fänkålskräm, bakad majrova, lättrökt torskkind samt pernodsås
Bakad Carameliachoklad med pistage, saltkaramellmousse, honungskrisp samt färskostglass
Kaffe och små frestelser