Såstaholm

Såstaholms Allé 12
18770
Stockholm

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

100st
8h
00min

Perfekt placerat mellan Stockholm och Arlanda ligger Såstaholm konferens.

Beskrivning

Såstaholm är en unik konferensanläggning med en spännande historia från teater och filmvärlden.

Såstaholm Konferens


När det gäller kvaliteten på vår service, våra faciliteter och gastronomi går vi hela vägen för att ge er en oförglömlig upplevelse. Låt dig och ditt team inspireras på fantastiska Såstaholm i en naturnära och inspirerande omgivning.

Vi hjälper er att hitta de bästa lösningarna för just ert företagsevenemang. Uppnå era mål, planera nästa strategi och kläck en mängd nya idéer i ett av våra inspirerande mötesrum.

En konferens kan vara så mycket mer än bara ett möte – det kan bli en hel upplevelse. Och ofta är det i det oväntade som de bästa idéerna kommer. Så passa på att planera in en aktivitet som kan stärka ditt team.

Aktiviteter

Ipad Rally, femkamp, chokladmakeri, klurig mordgåta eller reklamfilmsinspelning – vilken utmaning passar just er? Oavsett vad som för er till oss kommer vi att göra vårt yttersta för att er vistelse ska bli allt ni vill – och lite till.

Hitta

I en naturskön miljö vid Täby Kyrkby, precis intill den vackra Vallentunasjön, hittar du Såstaholm Hotell & Konferens. Det är beläget 21 km norr om Stockholm och 25 km från Arlanda flygplats.