Skåvsjöholm

Skåvsjöholmsvägen 80
18494
Stockholm

Minsta antal deltagare

20st

Högsta antal deltagare

150st
48h
00min

Konferens i Stockholms Skärgård

Beskrivning

Skåvsjöholm är en av våra utvalda konferensanläggningar. Boka er konferens på Skåvsjöholm med oss.

På Skåvsjöholm får du konferens, möten och boende med underbar havsutsikt samt fantastisk mat i restaurang med panoramavy över Skåvsjöholmssundet.Vi är proffs på konferenser – vårt motto är att du ska få ett prickfritt möte där allt hänger ihop: atmosfär, service, maten, tekniken, hotellrum och aktiviteter. Dessutom finns vi på nära håll, 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda, i Stockholms vackra innerskärgård.

Sköna sängar i rum med genomtänkta detaljer
Här har man inte lämnat något åt slumpen. Med fokus på estetik och full komfort är alla detaljer noga genomtänkta. Från Jensensängen du sover i, rummets avlastningsytor till designern Yngve Ekströms vackert formgivna Laminofåtölj. Lamino utsågs av tidskriften Sköna Hem till århundradets svenska möbel, vilket vi tycker tyder på att det är fler än vi som gillar den. Vi har plats för 107 övernattande gäster, de flesta i enkelrum.

Konferens
För att ett möte, konferens eller kick off ska bli lyckad måste man trivas. Då är atmosfären och miljön lika viktiga som maten, tekniken, rummen och aktiviteterna. Och när allt fungerar och hänger ihop blir upplevelsen komplett. Vi hjälper er gärna att sy ihop just er vistelse så den passar era mötesbehov, vi kan alla steg och detaljer i planeringen så du kan lugnt låta oss se till att ert möte blir prickfritt.

Ipad Challenge eller QR-jakten

Avbryt konferensen med en rolig teambuilding aktivitet. Ipad Challenge och QR-jakten är special-anpassade för Skåvsjöholm och uppdelade i lag genomför ni utmaningar som stärker er samarbetsförmåga och lagkänsla.

Fakta
Antal rum: 91
Antal bäddar: 101
Konferenskapacitet: 140
Bubbelpool och relax