Spökvandring

Gamla Stan
Stockholm

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

100st
1h
30min

Utforska mörka och okända platser i vår spökvandring

Beskrivning

Spökvandring i Stockholm är en spännande aktivitet för er kickoff eller konferens. Spökvandringen går genom Gamla Stans gränder där ni upplever mystik, mord och spöken från en svunnen tid.

Spökvandring i Gamla Stan

Spökvandringen utgår från Järntorget, en historisk plats där många säregna händelser ägt rum. Här möter ni er guide som med lykta och svart kappa för er tillbaka flera hundra år i tiden. Med stor inlevelse och kunskap återger guiden intressanta och häpnadsväckande historier från den gamla tiden då sjukdomar och massmord härgade i Gamla Stan.

Massmord och spöken

Vandringen börjar och tillsammans går ni genom trånga gränder och okända platser. Spökvandringen innehåller mycket av Stockholms historia och legender. Spökvandringen, som tar ca 90 minuter, är mycket underhållande med historier om mord, massmord, sjukdomar och självklart spöken. Ni kommer även att få se, känna, lukta och smaka på historien.

Utforska det okända

Vågar du följa med på en unik spökvandring med historia och mystik. Utforska de mörka och okända gatorna och gränderna som utgör de äldsta delarna av Sveriges huvudstad, Gamla Stan.

Paket

Restaurang

Mårten Trotzig

Beskrivning

Efter aktiviteten beger ni er till Mårten Trotzig för att avnjuta en god trerättersmeny