The Winery Hotel

Stockholm

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

220st
5h
00min

Konferens i vineri inspirerat av Brooklyns industriområden

Beskrivning

Att mötas på The Winery Hotel innebär en ny upplevelse. Här är innovation och nya idéer en naturlig del av vardagen. Tankarna lockas in i nya banor och inspirerar till framgångsrika insatser. Ge er själva en energifylld nystart och konferera hos oss – en mötesplats i tiden.

Husets atmosfär färgas av hantverket i vineriet och det faktum att faktiskt befinna sig på en vingård ger den där speciella känslan av bubblande aktivitet.

The Winery Hotel

Miljöerna är inspirerade av Brooklyns industriområden och Toscanas marknadsplatser. En harmonisk design som hittar balans i kontrasterna mellan det urbana och det rurala.

Flera mötes- och eventlokaler i olika storlekar uppfyller olika behov och önskemål. Självklart med den senaste tekniken.

I de två restaurangerna njuter ni av mat och vin. Dessutom kan ni besöka vineriet, där det egna vinet tillverkas, och lära er hantverket bakom en flaska vin.

Möjligheten finns sedan att avsluta kvällen i vinbaren med vin från hela världen guidade av en sommelier.

På takterrassen med utsikt över Brunnsviken och Hagaparken finns en mycket uppskattad uppvärmd pool och en takbar under sommarhalvåret. Närheten till Mall of Scandinavia och Friends Arena gör dessutom läget helt oslagbart.

The Winery Hotel är en plats att längta tillbaka till, om och om igen.