Waxholms Hotell

Vaxholm
Stockholm

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

120st
24h
00min

Boka er konferens på Waxholms Hotell i pittoreska Vaxholm – en plats där Stockholms skärgård möter mysig småstad.

Beskrivning

Här kan du njuta av sköna weekends, brunch, afternoon tea eller middagar i den anrika Matsalen tillsammans med dina nära och kära. Eller hålla en inspirerande konferens, möte eller kick-off med kollegorna. Här är alla årstider lika vackra & rofyllda.

Augusta Karlsson Gåta
Avbryt konferensen med en spännande aktivitet som bygger på historien kring Augusta Karlson, som tog över och byggde upp hotellet i börja av 1900-talet.

Augusta kan inte hitta den sista vilan efter att en kär ägodel blev stulen. Ert uppdrag är att lista ut vem som är tjuven genom att lösa ett antal utmaningar runt om på hotellet. Under äventyret som pågår ca 1,5 timme möter ni bland annat hotellspöket och munken utan ansikte.

Boende med havsutsikt
Hotellets vackra läge erbjuder en fantastisk utsikt över Vaxholmsfjärden och Kastellet. Det är magiskt att somna och vakna vid vattnet året runt på Waxholms Hotell i Stockholms skärgård. Alla årstider har sin tjusning och lugnet och tystnaden finns här alltid. Välj ett av våra övernattningspaket eller bara boende. Hotellrummen är inredda i en klassisk och hemtrevlig stil. Ni äter gott i någon av våra restauranger, Matsalen eller Lilla Strand.

Fakta
Antal rum: 42
Antal bäddar: 75
Konferenskapacitet: 120
Bastu och relax