Webinar på eget kontor

Hela Sverige

Minsta antal deltagare

1st

Högsta antal deltagare

st
h
min

Vi hjälper med Live Stream av webinar på ert kontor

Beskrivning

Vi hjälper er med Live Stream av webinar på ert kontor.

Webinar

Ett webinar kan beskrivas som en video-workshop där en eller flera personer presenterar inför en publik online. Vanligtvis sänds ett webinar ut i realtid, men det kan också förinspelas och sändas som om det vore live, eller finnas tillgängligt on-demand så att deltagarna kan signa upp och ta del av innehållet när det passar dem.

Webinar på ert kontor

Istället för att boka en dyr studio kan vi komma till er kontor och live-sända ert webinar. Vi tar med oss kameror, belysning, green screen, mikrofoner mm. Vi sätter upp all utrustning i ett konferensrum eller annan passande lokal. Uppsättning och test tar cirka 2 timmar och därefter kan sändningen startas.

Val av plattform

Vi kan sända ert webinar med vilken plattform ni önskar. Vi har jobbat med de flesta plattformar på marknaden. Till exempel zoom, teams, gotowebinar, quickchannel, google meet, youtube, facebook med flera.

Val av plattform beror på hur mycket interaktivitet som ni önskar ha med tittarna. Om man ska kunna ställa frågor direkt via en chat, tittarna ska kunna använda mikrofon och kamera, gästföreläsare vi extern kanal och så vidare.

Referenser

Vi jobbar löpande med kunder som Trygg-Hansa, Movestic, Bjurfors, SDworks, Betongföreningen, Sinus, AI Sweden, Red Bridge med flera