Westmanska Palatset

Stockholm

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

140st
8h
00min

Konferens i ett palats med anor från 1800-talet, mitt i Stockholm City

Beskrivning

Konferera på Westmanska Palatset mitt i City, en fastighet med en fantastisk historia från 1800-talet. Vare sig ni är ute efter det lilla mötet över lunchen eller en fullspäckad branschdag så kan vi hjälpa er. Välkomna till denna historierika byggnad som en gång i tiden var centralpunkten för Stockholms nöjesliv.

Det Westmanska Palatset är en vacker sekelskiftesbyggnad från sent 1700-/ tidigt 1800-tal. Sverige styrdes från denna byggnad en gång i tiden och det är även här som Naturhistoriska Riksmuseet har sina rötter. Idag inhyser byggnaden en komplett konferensanläggning med tillhörande restaurang, festvåning och innergård i direkt anslutning och allting dessutom på ett och samma gatuplan.

Vår erfarna personalstyrka hjälper er hela vägen, från planeringsstadiet till själva genomförandet. Med service som ledord ser vi till att göra er dag så lyckad som möjligt. Vi har en fullserviceanläggning med allting på en och samma plats. Vårt minsta mötesrum tar 8 personer och vår hörsal Bryggarkungen upp till 140 personer, och sedan har vi även allt däremellan. Något för alla helt enkelt. Efter en fullspäckad konferensdag kan ni fortsätta kvällen med en middag och aktiviteter där ni själva väljer tema eller form av underhåll.