Lindö Park

Stockholm

Minsta antal deltagare

10st

Högsta antal deltagare

200st
5h
00min

Endast 25 min från Stockholm konfererar gör ni i en underbar miljö och med 2 golfbanor inpå knuten

Beskrivning

Upptäck First Hotel Lindö Park

Här finns allt för den lyckade konferensen.
Våra ledord är personlighet, service och relationer, hos oss ska du känna dig som hemma.

Vi erbjuder attraktiva mötespaket med valmöjligheter som tillfredsställer ditt behov med allt ifrån mat/dryck till aktiviteter. Vi ligger endast 25 min från Arlanda / Stockholm. Konfererar gör ni i en underbart vacker, rogivande miljö och med 2 golfbanor inpå knuten. Vi skräddarsyr konferensen så att den blir precis så som ni vill ha den.

Boende

Hotellet som byggdes 2011 och erbjuder 66 ljusa, moderna rum i smakfull skandinavisk stil.
Alla rum har balkong eller terrass med utemöbler. Från sovrummet blickar man ut över 2 golfbanor, inbäddade i vacker grönska eller vinterskrud. Sammantaget finns det plats för 187 övernattande gäster.

Konferens/Event

Totalt tillhandahåller vi 6 konferensrum varav fem i huvudbyggnaden. Alla lokaler har fönster och är ljusa och trevliga, från ert konferensrum har ni utsikt över golfanläggningen, vackert rogivande naturlandskap. Vårt eventtält är vår största lokal som är vår 7e lokal.

Lokalen är endast tillgänglig maj-sep. Lokalen tar upp till 200 personer i bio-sittning och 150 för middagssittning. Vårt eventtält  är en extra lokal med lite mindre faciliteter och i enklare utförande,  men passar bra som mässlokal, större föreläsningar, aktiviteter, fest/bröllop, och större lunch och middagssällskap.

Här går att göra väldigt mycket av lokalen och kan hyras in utrustning för att göra ert evenemang precis som ni önskar. Tältet ligger ett par meter från restaurangen och hotellet. Här har ni exklusivitet under era måltider med egen personal.