Skräddarsydd Julfest

Stockholm

Minsta antal deltagare

8st

Högsta antal deltagare

500st
5h
00min

Vi ordnar er julfest. Vi har massor av trevliga festlokaler med centralt läge. Vi kan även ordna er julfest på ert eget kontor.

Beskrivning

Vi ordnar er julfest på ert kontor eller i en trevlig festlokal. Vi sköter allt ifrån dekor, mat och underhållning till roliga lekar och aktiviteter. Anlita oss för att ordna er julfest. Vi har 10 års erfarenhet av julfester och hundratals genomförda event.

Julfest på eget kontor

Vi förvandlar ert kontor till en mysig festvåning. Vi dekorerar och pyntar för att få den rätta julkänslan. Vi kan dekorera klassisk still med julgranar, röda dukar och tomtar, slädar och konstsnö. Varför inte en snömaskin som skapar en magisk Disney-känsla?

Om ni hellre vill ha ett annat tema så ordnar vi givetvis det. Till exempel: Glitter och Glamour, James Bond, Casino, White Party, Gatsby eller Narnia-tema. Fråga gärna om tema när ni bokar julfest med oss.

Julbord eller serverad julmiddag

Vi dukar upp en maffigt julbord med alla de klassiska rätterna eller ordnar en serverad julinspirerad 3-rättersmiddag.

Vi ankomst bjuds ni på glögg, pepparkakor, vacker julmusik eller ett glas bubbel om det är av önskemål. Efter en stunds mingel kan ni ta för er av det rikliga julbordet. Vår trevliga serveringspersonal ser till att ni hela tiden har dryck i glasen och att maten fylls på och är i ordning.

Underhållning och lekar

Lagom till kaffet kan vi ordna en rolig och lättsam Music Quiz eller annan underhållning såsom magiker, ståuppkomiker eller musikunderhållning.

Bar och DJ

Efter middagen öppnar vi baren med goda drinkar och vår DJ ser till att dansgolvet är välfyllt med dansande gäster

Aktiviteter innan festen

Kombinera er julfest med en rolig teambuidling-aktivitet
– Hemlighetens kista
– Mission Impossible
– Fotouppdraget
– Ipad Rally

Välkommen på en klassisk julfest.

Detta ingår

Festvåning
Fördrink
Buffémiddag
2 glas vin eller öl
Eventprojektledare
Dekor
Serveringspersonal
DJ och Disco

Tillval

Underhållning
Busstransport
Inbjudningskort